Over Kriston Webdesign

kriston-webdesign-thomas

De persoon achter Kriston Webdesign is Thomas `Kriston` Jansen, geboren in Eefde, maar woonachtig in Zutphen met vrouw en dochter. In mijn vrije tijd trap ik graag een balletje op een niet al te hoog niveau of sta ik lekker te koken. Dat laatste heeft zich zelfs ontwikkeld tot een eigen foodblog: Thomas Culinair.

Al bijna 20 jaar ben ik bezig met het maken van websites en internettoepassingen voor diverse doeleinden. Naast hobby hebben ook diverse opleidingen, cursussen en ruime werkervaring bijgedragen aan de mogelijkheid een uit de hand gelopen hobby te ontwikkelen tot een eigen professioneel bedrijf: Kriston Webdesign.

Door persoonlijke interesse rondom alles wat met internet te maken heeft, ben en blijf ik uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wensen van klanten eenvoudig worden vertaald naar functionele en eigentijdse web-oplossingen. Daarin ligt de grote uitdaging!